Zakelijk

De gouden slag geslagen van het jaar, vier dit met Eindhoven de Lekkerste!

Heeft u als bedrijf een prachtige deal binnengehaald en wilt u dit feestelijk vieren? U kunt terecht bij Eindhoven de Lekkerste. Met een groot assortiment aan ambachtelijke taarten, vlaaien, zoetige snacks en hartige snacks zijn wij al sinds 1922 actief in Eindhoven.

Uw succes vieren met los gebak van Eindhoven de Lekkerste

Uw daverende succes kunt u ook vieren met losse gebakjes, zo is er voor iedereen altijd iets lekkers. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld chocoladebollen, bananensoesjes, kerst vlaaitjes en nog veel meer! Maar omdat wij snappen dat smaken verschillen hebben wij voor u ook gesorteerd gebak, want met ons enorm lekker assortiment snappen wij dat de keuze reuze is. Wanneer u bij ons gesorteerd gebak besteld proberen wij zoveel mogelijk variatie hierin aan te brengen. Hieronder een lijstje met een greep uit onze gebakjes, klik hier voor alle gebakjes.

Uw verjaardag in stijl vieren op de zaak

U bent een jaartje ouder geworden en wilt dit met uw collega’s vieren, ook hier hebben wij feestelijke oplossingen voor. Een lekkere taart, vlaai, los gebak, hartige snack of een zoetige snack bij Eindhoven de Lekkerste kan het allemaal.

Even geen zin in taart of vlaai, kies dan eens voor een hartige snack

Uw mede collega is een paar dagen eerder dan u jarig geweest en iedereen heeft al een groot stuk taart op, kies dan eens voor snacks bestellen eindhoven. Hieronder een greep uit ons assortiment, klik hier voor ons volledig assortiment.

Zakelijk

Bedrijfsfeest of kerstborrel?

Elk feest wordt gezellig met een heerlijk stuk taart en lekkere snacks. Daar wordt namelijk iedereen blij van. U kunt uw medewerkers verwennen met taarten, vlaaien, gebak of hartige en zoete snacks van Eindhoven de Lekkerste. Wij kunnen ze eenvoudig bij u bezorgen op de zaak nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Of het nu gaat om een eenvoudige borrel, bedrijfsfeest of grote kerstborrel? Wij kunnen heerlijke hapjes en gebak verzorgen. 

De top 10 snacks tijdens een zakelijk feestje:

  1. Worstenbroodjes
  2. Appelflappen
  3. Sauzijzenbroodjes
  4. Frikandelbroodjes
  5. Tompouces
  6. Gevulde Koek
  7. Chocolade room broodje
  8. Koffiebroodjes
  9. Kroketbroodjes
  10. Spinazie Feta Broodje (vegetarisch)

Gratis bezorging bij Eindhoven de Lekkerste

Wij snappen het dat u het als bedrijf hartstikke druk heeft, daarom bezorgen wij bij een besteding vanaf €15 gratis. Zo kunt u lekker doorwerken en gaat de bel als wij met onze lekkernijen u verassen. Kijk hier voor onze actuele levertijden.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan vrijblijvend contact op met Eindhoven de Lekkerste of bel ons op 040-2813208.

Lees ook meer over trakteren op het werk!