Taart bezorgen Eindhoven

Waar mogen wij de taart bezorgen in Eindhoven?

Eindhoven de Lekkerste bezorgt uw taart in heel Eindhoven, zelfs gratis bij een bestelling vanaf 20 euro.

Taart Bezorgen Eindhoven

Eindhoven de Lekkerste staat al vele jaren bekend vanwege de heerlijke taarten, vlaaien en los gebak. Wilt u wel graag taart laten bezorgen, maar heeft u geen tijd om naar onze bakkerij in Eindhoven te komen? Speciaal voor u hebben wij een webshop ontwikkeld waarin u snel en eenvoudig uw taart en gebak kunt bestellen. Vervolgens bezorgen wij de taart in heel Eindhoven.

Speciale acties

In onze webshop vindt u ook wisselende acties voor vlaaien die bijvoorbeeld op het seizoen zijn afgestemd. Deze herfst geniet u bijvoorbeeld van de heerlijke Stoofpeer-kaneel vlaai.

taart bezorgen eindhoven

Lekkerste taart Eindhoven

De lekkerste taarten, vlaaien en gebakjes in Eindhoven vindt u bij Eindhoven de Lekkerste. Ons assortiment is uitgebreid met voldoende keuze voor iedereen. Wij zijn al sinds 1922 in Eindhoven gevestigd en hebben daardoor veel naamsbekendheid opgebouwd. Wij zijn er trots op dat mensen keer op keer kiezen voor de lekkerste taart van heel Eindhoven, vers gemaakt bij Eindhoven de Lekkerste!

Waar mogen wij de taart bezorgen Eindhoven?

Wij hanteren flexibele bezorgtijden die je zelf kunt kiezen tijdens het bestellen. Wel zo handig te weten wanneer wij je taart zullen bezorgen! Een groot deel van ons assortiment kan, indien besteld voor 9.30 uur, nog dezelfde dag bezorgd worden. Lees hier alles over de levertijden.

Wij bezorgen op elk adres in Eindhoven, of het nu bij u thuis is, op uw werk of op welke andere locatie ook.