Kindertaart bestellen Eindhoven

Kindertaart bestellen Eindhoven? Dan bent u bij Eindhoven de Lekkerste aan het juiste adres!

Uw kindertaart bestellen Eindhoven

Iets te vieren met uw kind? Bij een verjaardag, zwemdiploma of andere gelegenheid is het extra bijzonder als u een echte kindertaart laat maken. En waar kan dit beter dan bij een kwaliteitsbakker die dagelijks echt verse taarten bakt en deze speciaal voor uw gelegenheid feestelijk versiert!

Eindhoven de Lekkerste heeft een groot assortiment kindertaarten, waarbij met name de fototaart zeer populair is. Bij een fototaart kunt u zelf een foto aanleveren en deze wordt bovenop de taart aangebracht (uiteraard ook eetbaar!). De fototaart bestaat uit een Moscovisch kapsel gevuld met een laag slagroom, frambozenbessenjam en trempeerlikeur. De taart wordt bovendien gedecoreerd met slagroomrozetten, chocolaatjes en fruit. Fototaarten zijn zowel rond als vierkant te bestellen.

kindertaart bestellen eindhoven

Hoe bijzonder is het als uw kleintje jarig is en het een taart krijgt met zijn of haar eigen foto erop! En bovendien een taart waar elke gast van smult, want ondanks dat het een kindertaart is, genieten ook de volwassenen enorm van onze taarten.

Wlt u liever een andere taart of vlaai of los gebak bestellen? Ook dat kan bij Eindhoven de Lekkerste. In onze webshop bestelt u alles eenvoudig online en wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum bij u thuis wordt bezorgd. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld extra tekst of andere ideeën, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor glutenvrij gebak of dieetgebak kunt u bij Eindhoven de Lekkerste uitstekend terecht. Gemakkelijk online taart bestellen!