Kerstborrel organiseren

Kerstborrel OrganiserenOrganiseer je voor je bedrijf, afdeling, buurt, vriendengroep of familie een kerstborrel? Dan mogen de lekkerste snacks natuurlijk niet ontbreken. Een hartige snack die bij iedereen favoriet is, zijn de worstenbroodjes van Eindhoven de Lekkerste. Gegarandeerd een succes op elk feest. Bestel ze dan ook nu via onze webshop en wij zorgen dat de worstenbroodjes op tijd op je feest worden bezorgd.

Kerstborrel organiseren

Zeker bij een kerstborrel met veel gasten komt er nog heel wat kijken bij de organisatie hiervan. Hoe fijn is het dan als je de snacks, zowel hartig als zoet, eenvoudig kunt bestellen via onze website. De worstenbroodjes zijn al vele jaren een grote favoriet, maar we hebben nog veel meer heerlijke hartige snacks zoals saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en kip-kerriebroodjes. Neem gewoon eens een kijkje in de webshop voor alle hartige snacks.

Hartige snacks bestellen

Op elk feestje zijn er ook mensen die graag zoete snacks eten en ook hierin hebben wij een gevarieerd assortiment. Van appelflap tot koffiebroodje en van tompouce tot chocoladebroodje, je vindt het nergens zo lekker als bij Eindhoven de Lekkerste.

Zoete snacks bestellen

Moet je ook rekening houden met dieetwensen? Geef het vooraf even aan ons door zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Ook suikervrij of glutenvrij gebak is bij ons namelijk verkrijgbaar.

Ook voor u bedrijfsfeest kunnen wij de snacks en gebak verzorgen. Of wanneer u wilt trakteren op het werk.

Over Eindhoven de Lekkerste

Als typisch Eindhovens bedrijf zijn wij al vele jaren te vinden op de Poeijersstraat 1-3 in Eindhoven. Inmiddels is al de 3e generatie actief in ons mooie familiebedrijf waar wij erg trots op zijn. Bakker Jan Kuijpers beschikt over een uitgebreid assortiment brood, gebak, vlaaien en snacks. In heel Eindhoven bezorgen wij je bestelling heel graag thuis of op kantoor en vaak kan een bestelling nog dezelfde dag geleverd worden (wel even contact opnemen!).

Voor de kerstborrel, maar natuurlijk voor elk feest, van verjaardag tot baby shower of bedrijfsfeest is Eindhoven de Lekkerste het aangewezen adres voor alle gebak en snacks!

Bij grote bestellingen of specifieke vragen kun je altijd even contact met ons opnemen, maar ook bestellen in de webshop werkt eenvoudig en veilig.