Glutenvrij gebak Eindhoven

 Glutenvrij gebak Eindhoven?

glutenvrij gebak eindhovenBent u op zoek naar glutenvrij gebak Eindhoven? In het assortiment van Eindhoven de Lekkerste vindt u diverse glutenvrije gebakjes. Gaat u trakteren op het werk of bestelt u gebakjes voor een verjaardag of andere gelegenheid en zijn er mensen in het gezelschap met een glutenintolerantie? Het is natuurlijk wel zo prettig voor mensen die glutenvrij moeten eten als ze ook mee kunnen vieren en een lekker gebakje kunnen eten. Als u bij Eindhoven de Lekkerste het gebak bestelt, kunt u eenvoudig ook glutenvrij gebak bestellen.

De glutenvrije gebakjes van Eindhoven de Lekkerste zijn altijd vers en heerlijk van smaak. U heeft bij ons de keuze uit meerdere glutenvrije gebakjes.

Tip: Meld bij uw bestelling dat het specifiek om glutenvrij gebak gaat, zodat wij dit ook apart kunnen verpakken en niet met het overige gebak samen in een doos doen!

De glutenvrije gebakjes bij Eindhoven de Lekkerste zijn:

Naast glutenvrij gebak vindt u u bij Eindhoven de Lekkerste tevens suikervrij gebak en lactosevrij gebak! Bekijk ons dieet gebak!

Let op: ondanks onze zorgvuldige werkwijze worden de glutenvrije gebakjes in dezelfde bakkerij gemaakt als ons overige gebak. Kruisbesmetting is hierbij dus mogelijk.

Heeft u vragen over ons assortiment? U kunt altijd contact met ons opnemen via de website of telefonisch 040-2813208.