Eindhoven de Lekkerste

Waar bestelt u het lekkerste gebak van Eindhoven? Natuurlijk bij Eindhoven de Lekkerste.nl. Onze website is hét adres voor iedereen in Eindhoven die graag wil genieten van een heerlijk gebakje, een vlaai of taart. Wat heeft u te vieren? Ik wil trakterenMet ons gebak wordt elk feest nog gezelliger! Altijd vers en ambachtelijk bereid dus heerlijk smullen voor iedereen!

eindhoven de lekkerste

Taarten

Uiteraard vindt u bij Eindhoven de Lekkerste overheerlijke taarten in het assortiment. Voor een heerlijke Taart Eindhoven gaat u naar Eindhoven de Lekkerste. Wij zijn o.a. bekend om onze verschillende varianten slagroomtaart; te weten mokka en chocolade. Maar ook een vruchtentaart, chipolatataart of appeltaart kunt u bij ons bestellen. Bekijk hier alle taarten

Vlaaien

De vlaaien ontbreken uiteraard niet in ons assortiment. Van appelkruimelvlaai tot aardbeienvlaai of kiest u liever voor een skivlaai of rijstevlaai? Het is allemaal mogelijk bij Eindhoven de Lekkerste. Bekijk hier alle vlaaien

Los gebak

Gebakjes per stuk bestellen? Ook dat doet u gewoon via Eindhoven de Lekkerste.nl. In ons assortiment vindt u heerlijk gebak, variërend van de bekende tompouce tot vruchtenvlaaitjes, mokkapunten en moorkoppen. Bekijkt u zeker het assortiment los gebak en maak uw keuze.

U kunt bij ons ook terecht voor Dieet gebak zoals Glutenvrij gebak.

Hartige snacks

Voor hartige snacks bent u bij Eindhoven de Lekkerste ook aan het juiste adres. Worstebroodjes, saucijzenbroodjes, frikandelbroodjes en nog veel meer overheerlijke hartige snacks vindt u in ons assortiment. Bekijk het complete assortiment hartige snacks.

Zoete snacks

Appelflappen, gevulde koeken, koffiebroodjes en zeeuwse bolussen zijn enkele voorbeelden uit het assortiment zoete snacks van Eindhoven de Lekkerste. Ook alle zoete snacks kunt u snel en eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk hier de zoete smacks

Eindhoven de Lekkerste

Woont of werkt u in Eindhoven en wilt u online gebak bestellen? Dan bent u bij onze bakkerij aan het juiste adres. Via onze website is bestellen eenvoudig en kunt u zelf het gewenste bezorgmoment kiezen. Bovendien kunnen wij de taarten en vlaaien ook alvast voor u snijden. 

Deze website is een initiatief van Bakkerij Jan Kuijpers Eindhoven.

Kerstborrel organiseren? Voor de lekkerste worstenbroodjes en andere snacks ben je bij Eindhoven de Lekkerste aan het juiste adres.