Bedrijfsfeest

Geen bedrijfsfeest zonder taart!

Wij weten het zeker, elk feest wordt een stuk gezelliger met een lekker stuk taart. Zeker bij bedrijfsfeestjes en personeelsfeestjes is het extra feestelijk om uw gasten met een lekker stuk taart welkom te heten. Eindhoven de Lekkerste bakt de lekkerste taarten, maar ook los gebak en hartige of zoete snacks kunt u bij ons eenvoudig online bestellen. Uiteraard bezorgen wij alles graag bij u op de zaak!

Bedrijfsfeest organiseren

Als u een bedrijfsfeest organiseert, komt daar heel wat bij kijken. Hoe fijn is het dan als u alle taart, gebak, maar ook de hartige en zoete snacks kunt bestellen bij één betrouwbare leverancier. Eindhoven de Lekkerste, ook wel bekend als Bakkerij Jan Kuijpers Eindhoven is al jaren een begrip in Eindhoven en wij zorgen voor een heerlijke snack op elk bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een borrel met de afdeling of een bedrijfsfeest waar ook relaties worden uitgenodigd, bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor de verzorging van de inwendige mens.

Top 10 snacks bij bedrijfsfeestjes:

  1. Worstenbroodjes
  2. Appelflappen
  3. Sauzijzenbroodjes
  4. Frikandelbroodjes
  5. Tompouces
  6. Gevulde Koek
  7. Chocolade room broodje
  8. Koffiebroodjes
  9. Kroketbroodjes
  10. Spinazie Feta Broodje (vegetarisch)

In onze webshop vindt u overigens nog veel meer heerlijke zoete snacks en hartige snacks, dus er is voor iedereen voldoende keus.

Kerstborrel?

Heeft u dit jaar ook weer een kerstborrel op uw werk? Ook bij een kerstborrel hoort een hoop organisatie. Wij kunnen voor u eenvoudig de verzorging van het gebak en de snacks uit handen nemen. Bij ons kunt u eenvoudig snacks bestellen eindhoven.

Over Eindhoven de Lekkerste

Onze bakkerij is al sinds 1922 gevestigd in Eindhoven en inmiddels is de 3e generatie hier al werkzaam. Met veel liefde en passie bakken wij dagelijks een uitgebreid vers assortiment. Voor bedrijven is het ideaal om bij ons te bestellen voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest, maar ook als er een snack gewenst is tijdens een afdelingsoverleg kunt u altijd terecht bij Eindhoven de Lekkerste.

Heeft u iets te vieren met uw collega's of relaties? Voor elke gelegenheid heeft Eindhoven de Lekkerste wel iets lekkers in het assortiment. Wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bestellen in onze webshop is snel en eenvoudig. Vanaf 15 euro bezorgen wij uw bestelling gratis op tijd voor uw feest en voor 22.00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd.