Bakkerij Jan Kuijpers Eindhoven

Bakkerij Jan Kuijpers Eindhoven is al sinds 1922 een begrip in Eindhoven. Wij zijn het adres voor de lekkerste taarten, vlaaien, gebak en snacks in Eindhoven. Onze bakkerij is gevestigd op de Poeijersstraat 1-3 te Eindhoven en op deze locatie kunt u altijd terecht voor vers gebak. Wij zijn ook bekend als Eindhoven de Lekkerste.

Bakkerij Jan Kuijpers Eindhoven

bakkerij Jan Kuijpers EindhovenWist u dat bij ons al de 3e generatie bakkers werkzaam is, wij zijn hier uiteraard enorm trots op. Ook trots zijn wij op de duurzame productie die bij ons hoog in het vaandel staat.

Vele generaties vonden reeds hun weg naar Bakkerij Jan Kuijpers in Eindhoven en wij deelden mee in veel feestelijke momenten zoals verjaardagen, geslaagden, bruiloften en geboortes. Inmiddels zijn wij ook met onze tijd meegegaan en is het grootste gedeelte van ons assortiment tevens online te bestellen in onze webshop.

Het voordeel van onze webshop is natuurlijk dat u de deur niet meer uit hoeft voor uw taarten en gebak. U bestelt alles gewoon online en wij bezorgen de taart op de gewenste plek en op het gewenste moment. Bent u bijvoorbeeld jarig en wilt u trakteren op het werk in Eindhoven? Plaats uw bestelling in onze webshop en u weet zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd bezorgd zal worden op het werk. 

Tijdens het bestellen in de webshop kunt u gewoon afrekenen met iDeal.

Taart Bestellen Eindhoven